Mijn dag als stagiaire van de HUB/Studio XTRA

Miranda Marcus Studio XTRA

Hi, Ik ben Miranda Marcus, ik ben 20 jaar en ik volg op dit moment de opleiding Management Assistent op het ROC van Twente. Ik zit in mijn 2de leerjaar. Sinds augustus ben ik vier dagen in de week werkzaam als stagiaire bij de Hub en Studio XTRA en ik heb het erg naar mijn zin!. Ik voer veel verschillenden taken uit zoals: sociale media kanalen beheren, teksten schrijven en ik sta graag voor de camera om jullie een kijkje te geven in wat wij doen!

Ik start elke dag op met een takenlijst zodat ik geen taken vergeet en alles goed op orde heb. Om 09:00 uur start ik samen op met Marieke, Karin en Teske van de Hub voor een ochtendoverleg via teams om de dag te bespreken. Wat gaan we doen? Wie pakt wat op?

Na het ochtendoverleg ga ik aan de slag met een aantal taken die ik heb gekregen vanuit Studio XTRA en/of Hub. Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur kom ik samen met Rachel, Ankie en de studenten om aan diverse opdrachten te werken.

Wanneer het einde van de dag nadert bespreken we gezamenlijk wat voor werkzaamheden er zijn uitgevoerd en afgerond. Om 17:00 uur klap ik mijn laptop dicht en sluit ik de werkdag af vol nieuwe kennis en/of idee├źn.