Terugblik opdrachten

Sinds de start van Studio XTRA (schooljaar 2020-2021) hebben wij al een aantal leuke projecten mogen afronden. Laten we eens terugkijken naar de leerzame en leuke projecten die wij al hebben mogen afronden!

Zoals de meesten misschien wel weten zijn wij vorig schooljaar gestart met Studio ROAC (onze oude naam). Al vrij snel kregen we een aanvraag van Museum Bussemakerhuis. Voor dit museum hebben wij een vlog gemaakt.

Ons tweede project was Stichting Vlinderkind, dit is een organisatie die naamsbekendheid en donaties binnenhaalt voor de huidziekte EB (ook wel de vlinderziekte genoemd). Er werd ons gevraagd om te  onderzoeken hoe zij meer naamsbekendheid en donaties voor onderzoek konden krijgen. We hebben ze geholpen met Instagram en een contentkalender gemaakt.

Voor het derde project, kledingmerk Zeus & Caesar hebben wij een contentkalender en  adviesrapport opgesteld en hebben we foto’s gemaakt voor Instagram.

Sinds de start van dit schooljaar is onze naam veranderd naar Studio XTRA en hebben wij onze huisstijl volledig veranderd. Daarnaast zijn wij toen ook gestart met nieuwe projecten.

Bijvoorbeeld het Huis van Lydia. Zij vroegen aan ons of wij hen konden helpen met het maken van een contentkalender en een handleiding voor Instagram. Ook hebben wij de website www.huisvanlydia.nl geoptimaliseerd.

Daarnaast hebben wij kerstkaarten gemaakt voor onze eigen Opleidingen Management Support en de BPV- coördinatoren, zodat zij deze naar de stagebegeleiders konden sturen van externe bedrijven.

Vanaf deze week zullen wij verder gaan met de projecten van: H2Hub, Meiden in de techniek, Spaanse school en Nails by Monique.

Wilt u met ons samen werken? Stuur dan een mail naar studioxtra@rocvantwente.nl

Geschreven door:
Miranda Marcus
Tweedejaarsstudent Management Assistant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *