Portfolio


Team Opleidingen Management Support

Voor onze eigen opleidingen van ROC van Twente maken wij verschillende soorten content. Denk aan het maken van foto’s en video’s, flyers, folders etc. Daarnaast beheren wij de Sociale Media kanalen Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. We richten ons ook veelal op de open dagen van ROC van Twente om te zorgen dat er genoeg PR materiaal is! Zie hiernaast een voorbeeld van één flyer ontworpen door Studio XTRA. Deze worden o.a. uitgedeeld op de open dag!

www.rocvantwente.nlStichting Vlinderkind

Stichting Vlinderkind strijdt tegen Epidermolysis Bullosa. Afgelopen schooljaar heeft Linda van Stiching Vlinderkind ons benaderd om mee te denken over een Social Media strategie om meer bekendheid te creëren. Studio XTRA heeft een content kalender gemaakt en daarnaast hebben ook studenten van Opleidingen Management Support meegeholpen bij het organiseren van een diner voor de stichting!

www.stichtingvlinderkind.nlStudio XTRA

Studio XTRA is het content bureau van Opleidingen Management Support van ROC van Twente. Onze huisstijl, website en Sociale Media Kanalen hebben wij helemaal zelf ontworpen. We maken gebruik van verschillende programma’s bijvoorbeeld Canva, maar ook Adobe! Binnenkort komen de feestdagen er weer aan. Een voorbeeld van een ontwerp waar wij op het moment mee bezig zijn is een kerstkaart namens studio XTRA!

www.studioxtra.nlVideo’s

Voor verschillende projecten maken wij korte video’s. Wij schrijven het script, zorgen voor acteurs, filmen en zetten de video in elkaar. Hiernaast zie je een voorbeeld.

www.studioxtra.nl